Heerschop En Waas Joris Van Bennekom (Foto) Geert Gratama (Bewerking) 261121 1600 Site
© Joris van Bennekom & Geert Gratama

Peter Heerschop & Viggo Waas

Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Datum & tijd
Vr 31 mrt | 20:15 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe

De helft van de legendarische cabaretgroep NUHR blikt terug en vooruit.

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Na het herseninfarct van Viggo vorig jaar voelen ze nog meer de noodzaak om op te treden. Vanavond wachten ze op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.
In ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’ proberen Peter en Viggo alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, ‘Wachten Op Godot’, de tv-serie ‘Vrienden van Van Swieten’ en de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Maar ook, en vooral, zoeken ze het geheim van De Heilige Graal van Vriendschap. En dat allemaal in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 21:45
20:15 - 21:45
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Peter Heerschop en Viggo Waas
Regie Ruut Weissman
Website http://www.bostheaterproducties.nl/
Recensies
De Volkskrant
"bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling"(...) "Waas staat als vanouds te spelen vol energie en geestdrift" (...) "rake scènes"
Theaterkrant
"artistiek hoog niveau van een gedurfde voorstelling van twee ware vrienden" (...)"de nieuwe Waas […] staat als een huis( ...) "teksten zijn scherp en hakken er soms flink in’
Het Parool
"Ontroerende voorstelling"(...) "Gaandeweg wordt de toon ernstiger, tot de bom schitterend barst."(...) "komen dicht bij de kern van hun vriendschap"
Datum & tijd
Vr 31 mrt | 20:15 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]