Pinocchio 1600X900

Oberon Theaterproducties

My Son, Pinocchio JR

Datum & tijd
Za 17 jun | 20:00 - 21:45
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Excl. drankje

Kun je alles waar je niet zo blij mee bent altijd weer teruggeven of omruilen? Of is het beter om te waarderen wat je hebt en te leven met alle imperfecties die daarbij horen? In deze versie van het eeuwenoude verhaal van Pinokkio gaat het er anders aan toe dan we gewend zijn.

De Blauwe Fee is ervan overtuigd dat ze de wens van Geppetto perfect heeft vervuld, maar de speelgoedmaker is niet zo blij met zijn nieuwe zoon Pinokkio. Geppetto probeert de Blauwe Fee te overtuigen van de gebreken van Pinokkio en hij smeekt haar om hem terug te nemen. De Blauwe Fee weigert, want wensen draai je niet zomaar terug. Wat volgt is een kat en muisspel in de zoektocht naar de verdwenen Pinokkio langs een sluwe theaterdirecteur, een oord met perfecte mensen, een eiland waar alles lijkt te mogen en een aantal dieren die niet helemaal zichzelf lijken te zijn. Wordt Pinokkio nog gevonden? Leert Geppetto dat de wens om een zoon te hebben ook verantwoordelijkheden met zich meedraagt? En komt alles uiteindelijk toch nog goed?

Het antwoord op al deze vragen is te zien in 'My Son Pinocchio' van de juniorengroep (9 t/m 14 jaar) van Oberon Theaterproducties. Laat u meevoeren langs bekende en minder bekende nummers, een warm, nostalgisch theatergevoel, prachtige kostuums, energieke dans en een overdosis aan spelplezier.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:00 - 21:45
20:00 - 21:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
14:00 - 15:45
14:00 - 15:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Datum & tijd
Za 17 jun | 20:00 - 21:45
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]