1600X900
Morgen Met Lucas Fotografie Bas De Brouwer (Naamsvermelding Altijd Verplicht) 57

Morgen met Lucas

Een theatrale talkshow over onze heel nabije toekomst

Datum & tijd

Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen.

Lucas De Man stelt je tijdens deze avond voor aan muzikanten, wetenschappers, filosofen en speciale gasten die u allen meenemen in (de toekomst van) geluk, eeuwig leven, natuur en geld.

Di 29 november:
Deze tweede show gaat over Eeuwig Leven. De mens zoekt al eeuwen naar eeuwig leven. Dat was al die eeuwen tevergeefs, maar nu zijn er daadwerkelijk steeds meer mogelijkheden om de dood langer uit te stellen of in zekere zin zelfs te overstijgen. Hoever willen we hierin gaan? En welke consequenties hebben deze ontwikkelingen, voor ons als individu en voor de maatschappij? Kunnen, of mogen, we straks nog ziek zijn? Is eeuwig leven weggelegd voor iedereen?

In de show gaan we in op wat er kan en komt op het gebied van fysiek langer leven. Wat kunnen we doen om veroudering tegen te gaan? Of om zelfs te verjongen? Daarnaast gaan we in op virtueel voortleven. Hoe kan dit vorm krijgen? Welke vragen moeten we ons stellen over ons digital afterlife? Dit verhaal maken we concreet en invoelbaar aan de hand van centrale gast Chris Everlast. In zijn verhaal verwerkten we inzichten uit gesprekken met mensen gespecialiseerd in rituelen en rouw, met AI-experts en toekomstdenkers.

Di 7 februari: thema Natuur

Di 18 april: thema Geld

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Datum & tijd
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]