Morgen Met Lucas Fotografie Bas De Brouwer (Naamsvermelding Altijd Verplicht) 57
1600X900

Morgen met Lucas

Een theatrale talkshow over onze heel nabije toekomst

Datum & tijd
Di 18 apr | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,00
Incl. drankje en garderobe

Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen.

Lucas De Man stelt je tijdens deze avond voor aan muzikanten, wetenschappers, filosofen en speciale gasten die u allen meenemen in (de toekomst van) geluk, eeuwig leven, natuur en geld.

Di 18 april: thema Geld
“Fuck the system!”, roepen steeds meer mensen, maar hoe zit dat systeem precies in elkaar? In de vierde show van Morgen met Lucas gaan we op zoek naar een nieuwe economie en meer eerlijke waarde.

De show is opnieuw gebaseerd op uitgebreid onderzoek: ons team sprak met economen, politici, privacy-experts, filosofen en verzekeraars. Zij vertelden ons over ongelijkheid en armoede, maar ook over mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Wat is economie nu eigenlijk? Hoe zijn we hier terecht gekomen? Wat vinden wij van waarde in onze maatschappij? Tegen welke grenzen lopen we aan en bestaan er goede alternatieven? Wat voor nieuwe waarden zouden ten grondslag kunnen liggen van een nieuw systeem?

Om die vragen te beantwoorden, duiken we in de wereld van (zorg)verzekeringen en hoe zij bijdragen aan een gezondere, veiligere en welvarender maatschappij. Yoop (met een Y), onze fictieve expert, houdt zich precies daarmee bezig: hij is hoofd Innovatie van een groot verzekeringsbedrijf en bouwt aan de verzekering van de toekomst. Wat betekent solidariteit voor ons en hoe gaan we gezond en betaalbaar verder? Hij heeft het over de risico’s - over ongezond eten, stilzitten, alcohol en roken, maar ook over eenzaamheid.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Fictieve personages: Yoop (met een Y) Meesters, gespeeld door Yannick Noomen, en Tommy, gespeeld door Bas Van Rijnsoever
Datum & tijd
Di 18 apr | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]