Machine La Galerie Loup William Théberge 1600 Site 090222 (1)
© William Théberge

Machine de Cirque

La Galerie (8+)

Datum & tijd
Zo 30 apr | 16:00 - 17:15
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,50
Incl. drankje en garderobe

Opwindend feest voor de zintuigen en een flitsende ode aan de creativiteit.

De Ashton Brothers maar dan op z’n Canadees: dat is waar je aan moet denken bij Machine de Cirque. Waar ter wereld ze ook optreden, overal vallen de monden open van verbazing. In ‘La Galerie’ slepen zeven circusartiesten en een muzikant je met adembenemende acrobatiek, verleidelijke muziek en een serieuze dosis onnozele lol mee naar de rafelranden van de kunst. Ze zijn te gast op een smetteloos witte tentoonstelling. Alles dat ook maar een beetje naar kleur neigt, wordt onmiddellijk opgeruimd. Tot de performers met een creatieve vonk een explosie van kleur veroorzaken en daarmee een opwindend feest voor de zintuigen en een flitsende ode aan de creativiteit. “Hilarische circusslapstick met ijzingwekkende acrobatiek”, schreef Theaterkrant over hun vorige voorstelling in een viersterrenrecensie.

THEATERSPEELPLAATS
Kom voor en na de voorstelling spelen in de foyer! Maak een mooie tekening, ga aan de slag met lego of bedenk je eigen toneelstukje in de theaterspeelplaats.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
16:00 - 17:15
16:00 - 17:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
Theaterkrant over hun vorige voorstelling ‘Machine de Cirque’
“De voorstelling zuigt je vanaf de eerste duizelingwekkende bijna-val van een van de acrobaten mee van ijzingwekkende spanning naar lachen tot je kaken pijn doen.”
Datum & tijd
Zo 30 apr | 16:00 - 17:15
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]