MID Lovexl Maas Theater En Dans ©Jaap Scheeren 1600
© Jaap Scheeren

Maas theater en dans

LoveXL (14+)

over liefde en lust

Datum & tijd
Wo 8 mrt | 19:30 - 20:45
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 13,50
Incl. drankje en garderobe

Voorstelling over seks in de ruimste zin van het woord.

LoveXL is een voorstelling die gaat over alles wat er bij komt kijken als je hormonen gaan gieren. Hoor je erbij door het ‘te doen’? Doe je alsof je op jongens valt, terwijl je meer naar meisjes kijkt? Hoe ga je om met die opdringerige moeder of buurman? Sex or no sex, en nog veel meer andere vragen over liefde en lust. LoveXL biedt je herkenning en vergezichten.
Hoe ingewikkeld kan het zijn als je alles voor de eerste keer moet uitvinden. Je wilt stoer doen, je onzekerheid niet laten zien, heel ervaren overkomen, terwijl je gewoon niks of bijna niks weet. Ja wel Google-weet, maar het nooit in het echt heb meegemaakt. Je kunt niets anders dan in het diepe springen, durven en je kwetsbaar opstellen. Maar ja, als niemand dat doet, waarom zou jij dan de eerste zijn? En trouwens, in je fantasie is alles toch veel leuker en lekkerder dan in het echt.
LoveXL is een voorstelling van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019), een mix van theater, dans en muziek. LoveXL is geïnspireerd op de Netflix-serie Sex Education, de film Dangerous Liaisons en het televisieprogramma Sekszusjes.
Eerder maakte Moniek Merkx Reigen, een moderne bewerking van Schnitzels stuk (2009, theatergroep Max.) en de coming-of-age voorstelling Voorjaarsoffer (2015, Maas) over hormonen en de angst voor schoonheid, met een speciale publieksopstelling dicht op de huid. En ook bij LoveXL wordt in een speciale opstelling gespeeld.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30 - 20:45
19:30 - 20:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Performance: Anne-Fé de Boer, Freek Nieuwdorp, Ritzah Statia, Bodine Sutorius, Jurrien Remkes, Floor van Leeuwen
Muziek Joop van Brakel
Regie Moniek Merkx
Datum & tijd
Wo 8 mrt | 19:30 - 20:45
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 13,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]