Maas Theater En Dans Juffenballet (Jaap Scheeren) 1 CAMPAGNEBEELD
© Jaap Scheeren

Maas theater en dans

Juffenballet (6+)

over de geheime wereld achter het schoolbord

Datum & tijd
Zo 18 dec | 14:30 - 15:50
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 15,00
Incl. limonade en garderobe

Losgeslagen juffen in voorstelling vol dans, vette decorwisselingen, humor en liedjes.

De vertrouwde schooljuf. Dagelijks staat ze voor de klas, schrijft dingen op het bord en controleert geduldig schriften. Maar wat doet ze als je het klaslokaal verlaat? In ‘Juffenballet’ blijkt de koffiekamer een portal naar een andere wereld, waar juffen elkaar ontmoeten in de volle maan op een open plek in het bos. Ze gebruiken huiswerk om een fikkie te stoken, dansen wild en uit de maat, brouwen mengsels en smeden geniepige plannetjes.
Gooi de heksen van Roald Dahl, Harry Potter, Superjuffie en ‘De Luizenmoeder’ op een hoop en je hebt ‘Juffenballet’. Een voorstelling met veel dans, vette decorwisselingen, humor en af en toe een spannend liedje. “Dansen, acteren en zingen lopen vloeiend in elkaar over en geven de voorstelling een sprankelende uitstraling.” (Trouw ****)

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30 - 15:50
14:30 - 15:50
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel spel, zang en dans: Raymonde de Kuyper, Roosmarijn Luyten, Sabrina NaberMacnack, Serano Pinas, Luuk Weers, Yulia Kalinchenko, Katarzyna Sitarz en Henke Tuinstra
Regie René Geerlings
Recensies
Trouw
“De choreografieën zijn vol vaart en verrassingen. (…). Dansen, acteren en zingen lopen vloeiend in elkaar over en geven de voorstelling een sprankelende uitstraling. (…) De soundscape met muziek en grillige geluidseffecten zorgt in combinatie met de heks-achtige personages voor een voortdurende sfeer van suspense.”
Datum & tijd
Zo 18 dec | 14:30 - 15:50
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 15,00
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]