LINK Geboortegrond Foto Keith Montgomery
© Keith Montgomery

LINK&KO / Hollandse Luchten

Geboortegrond

Datum & tijd
Vr 16 sep | 20:30
Zonder pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Een muzikale trip terug naar waar het allemaal begon

Wat is er in je eigen leven nog over van de cultuur van je grootouders? En kunnen familietrauma’s in je DNA terecht komen? Maya Link duikt in het vluchtverhaal van haar Joods-Irakese voorouders. In 1954 verlieten zij met 1 koffer hun geboortegrond om een onbekend nieuw leven te beginnen. Maya ontdekt hoe hun verhalen doorspelen in haar eigen leven. De voorstelling Geboortegrond brengt vragen omhoog over het vluchtelingenvraagstuk die ons allemaal aan het denken zetten.

Geboortegrond is een trip voor de zintuigen. Aan de lange tafel wordt je onderdeel van de familie en gefêteerd met verhalen in verschillende talen, Arabische en westerse muziek, geuren en smaken. LINK&KO neemt je mee in een zoektocht naar je eigen identiteit. Waar begint wie jij bent?

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Plein Zaal
Plein Zaal
20:30
20:30
Plein Zaal
Plein Zaal
Cast & info
Spel Yazan Al Hakim en Maya Link
Muziek Nawras AlTaky en Mozes Meijer
Regie Enkidu Khaled
Meer informatie Theatermaker Maya Link wordt omschreven als rücksichtslos, energiek en oprecht, een echte publieksmenner. Maya gebruikt autobiografische verhalen als inspiratie en speelt tussen realisme en surrealisme. Vorig jaar speelde zij haar debuut voorstelling ‘Als Varkens Konden Vliegen’ en richtte zij haar eigen gezelschap op LINK & KO. De KO uit LINK&KO staat niet alleen voor de kompanen, de muzikanten, kunstenaars en bevlogen makers met wie zij graag samenwerkt. Het slaat ook op de linkse directe Knock Out die ze maar al te graag uitdeelt op het podium, door je soms te confronteren, maar ook te beroeren en te laten lachen. Naast haar eigen werk speelt zij als actrice bij Theatergezelschap Vis á Vis en is al jaren het vaste gezicht van muziektheater gezelschap Samba Salad.
Datum & tijd
Vr 16 sep | 20:30
Zonder pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]