Legendary Albums Live Meat Loafs 'Bat Out Of Hell' (Onbekend) 5

Legendary Albums Live

Meat Loafs ‘Bat out of Hell’ met René van Kooten en Tessa Sunniva

Datum & tijd
Za 20 mei | 20:15 - 22:35
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe

Integrale uitvoering van het onwaarschijnlijke succesalbum uit 1977.

45 jaar na het overdonderende succes van zijn album ‘Bat out of Hell’ overleed in 2022 Meat Loaf (Marvin Lee Aday). Mede om die onvergetelijke herinnering kiest ‘Legendary Albums Live’ dit seizoen voor een integrale en anekdotische uitvoering van het complete album met René van Kooten en Tessa Sunniva in de hoofdrollen. Het publiek wordt op een verassende wijze meegenomen in het leven en omgeving van Marvin Lee Aday, wiens leven net zo dramatisch en meeslepend was als zijn muzikale levenswerk.

De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door zijn rock hit ‘Paradise by the Dashboard Light’, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley.

Ieder jaar worden nog altijd zo’n 200.000 exemplaren verkocht van Bat out of Hell’. Wereldwijd gingen er inmiddels zelfs al meer dan 43 miljoen exemplaren over de toonbank, waarmee ‘Bat out of Hell’ het op vier na bestverkochte album aller tijden is.

Meat Loafs optredens werden ook gekenmerkt door theatrale acts. Aan de Volkskrant vertelde hij destijds: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut.” Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer."

René van Kooten en Tessa Sunniva, begeleid door de meesterlijke Legendary Albums Live band, weten artistiek gezien wel raad met Meat Loafs erfgoed. De onvoorwaardelijkheid en de hoeveelheid energie waarmee de kleurrijke mastodont zijn publiek onderdompelde zijn de ultieme bestanddelen van deze show. De mensen moeten letterlijk van het pluche worden getrokken: Fasten your seatbelts!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:35
20:15 - 22:35
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel zang: René van Kooten en Tessa Sunniva
Muziek La-Live Band o.l.v. Jan Peter Bast
Regie Bavo Galama
Website http://www.legendaryalbumslive.nl/
Datum & tijd
Za 20 mei | 20:15 - 22:35
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]