Mime Wave Kids Thuis (Onbekend) (1)

JeugdTheaterVestival: Mime Wave Kids

Thuis (2+)

Datum & tijd
Wo 19 okt | 11:30 - 12:20
Zonder pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe

Betoverende voorstelling over een thuis maken van een vreemd huis.

In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater en doe gezellig mee met de vele leuke activiteiten. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.

Thuis
‘Thuis’ is een betoverende solovoorstelling waarin de Oekraïense Anastasia Liubchenko het publiek meeneemt in de door haarzelf geïllustreerde wereld met mime en geprojecteerde animaties. Geheel ongewild is ‘Thuis’ afgelopen voorjaar heel actueel geworden.
In huis voelt Ana zich veilig en thuis. Thuis heeft ze haar hondje Djonnik en hangt haar eigen schilderij aan de muur. Dan blaast een storm haar huis zomaar weg en moet Ana op zoek naar een ander huis, waar ze zich weer thuis kan voelen. Op haar zoektocht komt ze allerlei aardige dieren tegen. Ze kan bij hen wonen, maar de huizen van dieren zijn niet geschikt voor mensen. Als Ana dan eindelijk een huis vindt waarin ze kan wonen, voelt ze zich nog niet gelukkig. Hoe maakt ze van een vreemd huis weer haar thuis?

Activiteiten rondom de voorstelling
Na afloop kunnen kinderen hun wenshuis op het podium tekenen en speler Anastasia ontmoeten. En natuurlijk is er de Theaterspeelplaats: kom na afloop in de foyer kleuren, poppenkast spelen en aan de slag met Lego in de kleurrijke huisjes.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
10:00 - 10:50
10:00 - 10:50
Plein Zaal
Plein Zaal
11:30 - 12:20
11:30 - 12:20
Plein Zaal
Plein Zaal
Cast & info
Spel Anastasiia Liubchenko
Muziek Thijs Felperlaan
Regie Sanne Zweije (eindregie)
Datum & tijd
Wo 19 okt | 11:30 - 12:20
Zonder pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]