Flip Fabrique Blizzard (Emmanuel Burriel) 1600
© Emmanuel Burriel
© Emmanuel Burriel

JeugdTheaterVestival: Flip Fabrique

Blizzard (8+)

Datum & tijd
Wo 19 okt | 19:30 - 20:45
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. limonade en garderobe

Acrobatiek, jongleerwerk, hoepelacts, humor en livemuziek.

In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater en doe gezellig mee met de vele leuke activiteiten. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.

Blizzard
De voorstellingen van het Canadese gezelschap Flip Fabrique zijn een wervelende mix van acrobatiek, jongleerwerk, hoepelacts, humor en livemuziek. Met hun debuut ‘Attrape-Moi’ vlogen, buitelden en sprongen ze succesvol de internationale acrobatiekwereld binnen, om niet meer weg te gaan. ‘Blizzard’ is een wonderlijke, tedere voorstelling vol visuele poëzie. Wat als de winter het overneemt? Niet alleen buiten, op straat en in de velden, maar ook in onze huizen, onder onze kleren, in ons hart? Zou dat een ramp zijn? Een muzikant en zeven acrobaten nemen ons mee naar een stormachtige droomwereld waarin een oneindige winter alle herinneringen aan de mensheid heeft weggevaagd. Alleen een laatste groepje dansers is nog over. Aan hen de taak om hun artistieke krachten te verenigen en de winter weg te blazen. “Verbluffend.” (Theaterkrant)

Activiteiten rondom de voorstelling
Vóór de voorstelling is er in de foyer een korte belevingsvoorstelling: Trap naar de Hemel (6+), over de (on)zin van presteren. En natuurlijk is er de Theaterspeelplaats: kom na afloop in de foyer kleuren, poppenkast spelen en aan de slag met Lego in de kleurrijke huisjes.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30 - 20:45
19:30 - 20:45
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Muziek Ben Nesrallah
Regie Olivier Normand
Datum & tijd
Wo 19 okt | 19:30 - 20:45
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]