Unseen Jakop Ahlbom Campagnebeeld Liggend 1600 Site

Jakop Ahlbom Company

Unseen

Datum & tijd
Wo 3 mei | 20:15 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe

Humorvol en melancholisch liefdesdrama.

Het visuele spektakel van Jakop Ahlbom Company werd door De Telegraaf ooit omschreven als fysiek, absurdistisch theater met een vleugje illusionisme. Met het melancholisch liefdesdrama ‘Unseen’ rijgt het gezelschap wederom een pareltje aan de ketting van prachtige voorstellingen als ‘Lebensraum’, ‘Horror’ en ‘Knock-Out’.
We zien een ongelukkige vrouw die zich eenzaam en niet gezien voelt en haar echtgenoot die het verleden niet van zich af kan schudden. De komst van een stille inbreker, die in lege huizen overnacht, zet hun relatie nog meer onder druk en doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. ‘Unseen’ is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’ en met zijn fysieke, poëtische en humorvolle voorstelling toont Ahlbom opnieuw zijn fascinatie voor ongrijpbare werkelijkheden. “Hij is een meester in het creëren van heerlijke, vaak een tikje surrealistische beelden die de mens in al zijn onvolkomenheid portretteren.” (NRC Handelsblad)

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 21:45
20:15 - 21:45
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Jakop Ahlbom, Silke Hundertmark, Reinier Schimmel e.a.
Recensies
NRC
"In het poëtische ‘Unseen’ wordt het nooit echt huiselijk"(...) "Theater In ‘Unseen’ laat theatermaker Jakop Ahlbom een inbreker de relatie opschudden van een stel dat elkaar naar het leven staat. Dit gebeurt met zwijgende scènes in zijn kenmerkende mix van dans en illusies"
Volkskrant
"Unseen is technisch perfect uitgevoerd: dit is theater dat uiterste concentratie vergt"
Datum & tijd
Wo 3 mei | 20:15 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]