ISH Dance Collective FTBLL Can You Kick It (Fritz Box) 2
© Fritz Box

ISH Dance Collective

FTBLL - Can you kick it (8+)

Datum & tijd
Wo 8 feb | 19:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe

Straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking in een spectaculaire choreografie.

ISH Dance Collective brengt een ode aan voetbal. Begeleid door vette hiphopbeats haalt choreograaf Marco Gerris de streetskills naar het theater. De negenkoppige internationaal gerenommeerde cast van breakers, straat- en freestyle voetballers knalt van het podium met flitsend voetenwerk en indrukwekkende powermoves.
Dat juist Gerris met deze bijzondere combinatie komt is niet gek. Zijn liefde voor urban sports is al twintig jaar een belangrijke voedingsbodem voor zijn werk met ISH Dance Collective. Toen Gerris kennismaakte met straat- en freestyle voetbal, ontdekte hij al snel dat bewegingen van voetballers vergelijkbaar zijn met die van dansers. De winnaar van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2020 besloot vervolgens om er breakers naast te zetten. Zoals Gerris zelf zegt: “Bij een breaking battle en een wedstrijdje panna zie je dezelfde emoties. Je gaat de strijd aan met elkaar en probeert de beste moves te laten zien. Je wilt beter zijn dan de ander.” ‘FTBLL - Can you kick it’ vangt dat vuur en die passie in een spectaculaire choreografie.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30
19:30
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel breaking: Daryl, Oscar Starink en Jeffrey ‘Kid Colombia’ Verschoor | freestyle voetbal: Pola Gomez, Rowdy Heinen en Kitti Sza´sz | straatvoetbal: Edward van Gils en Achie Tarhouchi | spoken word: Moze Nae¨l
Muziek Rik Ronner
Regie Marco Gerris
Datum & tijd
Wo 8 feb | 19:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]