Ikgastuk Visual DEF Liggend 1600

Ik Ga Stuk!

Finalisten van het BNNVARA-programma

Datum & tijd
Do 2 feb | 20:15 - 22:35
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Stipkaart € 13,25
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe

Onderweg naar een glansrijke carrière als cabaretier.

De finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma 'Ik Ga Stuk!' toeren voor het eerst door Nederland. Met cabaretier Stefano Keizers als maandenlange steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium, droomt elke finalist maar van één ding: een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot in de finale hebben geschopt, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren. En hun droom komt uit, want samen vormen zij dit avondvullende cabaretprogramma in het theater. Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Martijn Koning, Ashton Brothers en Margôt Ros op zak, is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen.

De line-up is inmiddels bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van 'Ik Ga Stuk!' in ons theater!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:35
20:15 - 22:35
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
Theaterkrant
"Een bruistende voorstelling van gedreven makers waar de ambitie, urgentie en het plezier vanaf spatten" (...) "Stand-up comedian Wouter Monden (hij mocht mee op tournee, want ‘een witte heteroman hadden we in het groepje nog niet’) presenteert de avond en praat alles prettig en soepel aan elkaar. Alle performers op deze avond, Monden incluis, werken aan een avondvullende solovoorstelling maar hun samenwerking in deze finalistentour levert veel meer op dan vier voorproefjes daarvan. Het is niet alleen een kennismaking met vijf jonge makers die iets te vertellen hebben, het is een volwaardige, complementaire theateravond die goedgevulde zalen verdient"
Datum & tijd
Do 2 feb | 20:15 - 22:35
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Stipkaart € 13,25
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]