Hntjong Erik Of Het Klein Insectenboek (Marijke De Gruyter & Nicolien De Jong) CAMPAGNEBEELD
© Marijke de Gruyter & Nicolien de Jong
© Marijke de Gruyter & Nicolien de Jong

HNTjong i.s.m. Stadsschouwburg Utrecht

Erik of het klein insectenboek (8+)

Datum & tijd
Zo 19 feb | 14:30
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Kind (t/m 12 jr) € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Een beestachtig leuke familievoorstelling naar de klassieker van Godfried Bomans.

Erik of het klein insectenboek is een geremixte versie van Godfried Bomans’ klassieke kinderboek. Een visuele en muzikale familievoorstelling, waarbij je ogen en oren tekortkomt. Erik is een fantasierijk jongetje dat gefascineerd is door insecten. Als hij plotseling krimpt tot het formaat van een vlieg komt Erik terecht in het stadspark. Hij beleeft bizarre avonturen tussen grassprieten die hoger zijn dan huizen. In deze wonderlijke wereld lijken de insecten verdacht veel op mensen. Erik ontmoet pinnige wespen, een zorgeloze eendagsvlieg, een activistisch lieveheersbeestje, raakt verstrikt in een spinnenweb, wordt gered door een kakkerlak en slaapt in het pension voor beestjes op de vlucht. Gaandeweg ontdekt Erik dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten gif. Kan Erik zichzelf en de insecten redden?

Deze spectaculaire roadmovie-voorstelling vol muziek, dans en een geweldige cast is een must see voor de hele familie. Regisseur Noël Fischer en tekstschrijver Jibbe Willems werken na verschillende succesvoorstellingen opnieuw samen voor dé kerstvoorstelling van 2022! Waarbij er in de foyers van alles te beleven is rondom de thema's die in de voorstelling terugkomen, zoals klimaatverandering, bijensterfte en zwerfafval.

THEATERSPEELPLAATS
Kom na afloop in de foyer kleuren en poppenkast spelen en ga aan de slag met Lego in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30
14:30
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Hein van der Heijden, Billy de Walle, Esther Scheldwacht, André Dongelmans, Emma Vermeulen en Soumaya Ahouaoui | dans: Liam McCall, Deion Holwijn en Marchano Sarijoen
Regie Noël Fischer | regieassistent: Marjolein Polman
Datum & tijd
Zo 19 feb | 14:30
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Kind (t/m 12 jr) € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]