Ellen ten Damme

BAROCK

Klatergoud en schone schijn

Datum & tijd
Vr 7 apr | 20:15 - 22:10
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 30,50
Incl. drankje en garderobe

Opzwepend en meeslepend bal demasqué.

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:10
20:15 - 22:10
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Muziek Ellen ten Damme & the Magpie Orchestra
Website http://www.ellentendamme.nl/
Recensies
Dagblad van het Noorden
"Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands, Frans en Duits...het is niet zomaar een avond...."
Theaterkrant
"Met Barock bewijst Ellen ten Damme opnieuw dat ze alles kan. Dit is totaaltheater van de bovenste plank".
Theaterparadijs
"Barock’ is een ijzersterke show, die goed in elkaar zit en vooral heel gevarieerd is"(...) "Wat een stem heeft Ten Damme. Ze beschikt over een waanzinnige stage presence, ze is een geboren entertainer die doet wat ze wil"
Datum & tijd
Vr 7 apr | 20:15 - 22:10
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 30,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]