1600 (1)
© Bart Grietens

De Kiesmannen:

op zoek naar Europa

Datum & tijd
Za 22 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Muzikale, beeldende en humoristische zoektocht naar een nieuw Europees verhaal.

De Kiesmannen bestormt dit jaar de podia met de nieuwe theatervoorstelling Op zoek naar Europa. De voorstelling neemt je mee op een reis vol muziek en verhalen van de Brusselse torens naar de rafelranden van het continent. Want het stormt in Europa: de Britten kozen hun eigen pad, de Hongaren breken de rechtsstaat af en er woedt een verwoestende oorlog in Oekraïne. Europa weet zich amper raad met de grote uitdagingen van vandaag, maar vooral niet met zichzelf. Weet jij eigenlijk nog wel wat het betekent om Europeaan te zijn? Of hebben wij een nieuw Europees verhaal nodig? Europa verdrinkt in haar eigen geschiedenis; het oude continent is op zoek naar antwoorden. Ga mee op zoek.

De Kiesmannen maakt impactvolle theatershows, programma’s en podcasts om politiek voor jonge mensen tot leven te brengen. Eerder stonden ze met hun shows in een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen en Europees Parlement. Tijdens deze voorstelling gooit De Kiesmannen het roer om. Onder begeleiding van regisseur Leopold Witte ontrafelen acteurs Anton de Bies, Dorien van Gent en Dylan Ahern het Europese verhaal door middel van spel, muziek en humor.

Johan Fretz; “De Kiesmannen weten met een fonkelende, unieke mix van maatschappelijke thema’s en vermaak elk theater in vuur en vlam te zetten.”

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Anton de Bies, Dorien van Gent & Dylan Ahern
Regie Leopold Witte
Datum & tijd
Za 22 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]