DAMN, HONEY Zelf Weten (Tatjana Almuli) 2
© Tatjana Almuli
© Tatjana Almuli

DAMN, HONEY

Zelf weten

Datum & tijd
Vr 16 dec | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe

Slecht geacteerde sketches, veel zelfspot, een lach en een traan.

Je ‘probleemzones’ moeten verbergen. Dat seks om de man draait. Dat feministen mannen haten. Het vrouwelijk orgasme als een mystiek, onbegrijpelijk ding. Dat het je eigen schuld is als je in je billen wordt geknepen. Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van ‘DAMN, HONEY de podcast’, zijn er helemaal klaar mee. In deze voorstelling, over de shit waarmee je als vrouw van deze tijd moet dealen, schoppen ze deze misverstanden met verve onderuit. Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen. Marie Lotte en Nydia breken dwars door alle taboes heen en praten in alle openheid over alles, in de hoop dat jij je minder alleen voelt. Verwacht een carrousel aan slecht geacteerde sketches, wellicht wat experimentele dans hier en daar, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

'Trigger Warning: Deze voorstelling gaat over shit waar je als vrouw mee moet dealen. Dit betekent dat er onder andere onderwerpen voorbij komen als eetstoornisproblematiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag en victim blaming.'

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen
Regie Stephanie Louwrier
Recensies
Theaterkrant
"Zelf weten is niet uitsluitend vrolijk verpakt vermaak, maar ook een pleidooi voor educatie, feminisme en emancipatie" (...) "Menige vrouw zal zich - zowel tot hilariteit as tot haar frustratie - kunnen herkennen in al wat de revue passeert"
De Volkskrant
"Een aanstekelijke bonte avond as een kleurrijke grabbelton" (...) Er valt veel te genieten dankzij de geestige theatrale vondsten, de ontspannen publieksinteractie en het zichtbare plezier"
Het Parool
"geestig en intiem feministisch cabaret"(...) "ze hebben […] bakken charisma, attitude en zelfvertrouwen"
Datum & tijd
Vr 16 dec | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]