Conny Janssen Danst FRAMED (Raymond De Vries) 2
© Raymond de Vries

Conny Janssen Danst

FRAMED

window on the city

Datum & tijd
Do 9 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,00
Incl. drankje en garderobe

Filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samenkomen.

‘FRAMED’ is een filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samenkomen. In deze nieuwe voorstelling van Conny Janssen Danst zien we verschillende levens in een grote stad, ieder in een eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We observeren twaalf personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Via filmbeelden en livedans zoomen we in op kleine momenten uit hun leven en ontdekken zo wat hen verbindt en waar hun individuele levens elkaar raken, zonder dat zij dat zelf beseffen.
Choreograaf Conny Janssen werkt voor ‘FRAMED’ samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een groot ledscherm verbeeldt als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers, jong talent en bekende gezichten, die beweegt op een soundtrack die varieert van kristalheldere klassieke muziek tot filmische, stadse soundscapes.

N.B.: In ‘FRAMED’ komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel dans: Adi Amit, Pommelien Van Hees, Pedro Ricardo Henry, Yanaika Holle, Maud Huizing, Alfonso López González, Mariko Shimoda, Michele Simi, Remy Tilburg, Mattia Trematerra, Carmine Vigliotti en Liza Wallerbosch
Datum & tijd
Do 9 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]