Charlie Chocolate 1600 Site

Charlie and the Chocolate Factory - de Musical

De Theateralliantie

Datum & tijd
Vr 4 nov | 19:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 44,50
Incl. drankje en garderobe

Onweerstaanbare musicalversie van Roald Dahls populairste boek. Op 6 november is de voorstelling om 14:30 extra toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

‘Charlie and the Chocolate Factory’ vertelt het alom bekende verhaal van Charlie, een van de vijf gelukkigen die een gouden wikkel bemachtigen en de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka mogen bezoeken. De geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Roald Dahls populairste boek is een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral over dat er altijd een kans op geluk is. Na successen op West End en Broadway is de meeslepende musical, vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages nu voor het eerst te zien in Nederland.

---

Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.
---

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30
19:30
Grote Zaal
Grote Zaal
19:30
19:30
Grote Zaal
Grote Zaal
14:30
14:30
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Anne-Marie Jung, Eva van Gessel, Rein Hofman e.a.
Regie Jasper Verheugd
Meer informatie Rik van den Bos
Datum & tijd
Vr 4 nov | 19:30
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 44,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]