Orkater I Bontehond Hier Zit Niemand Op Te Wachten (Sanja Marusic) 2
© Sanja Marusic

BonteHond | Orkater

Hier zit niemand op te wachten (8+)

Datum & tijd
Vr 7 apr | 19:30
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 13,50
Incl. limonade en garderobe

Lofzang op bewegen zonder richting en vinden van dat wat je niet zoekt.

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer, maar meer is nooit voldoende. Het moet sneller, maar het is nooit snel genoeg. Juíst daarom maken Orkater en BonteHond deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?
Vanuit een vurig geloof dat het doel alles verziekt – het heiligt zelfs geen middelen – proberen ze voor één keer níet zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken.
‘Hier zit niemand op te wachten’ is een lofzang op bewegen zonder richting en breekt een lans voor het vinden van dat wat je niet zoekt. Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek. Een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten.

Met zo weinig tijd om te leven en over dingen na te denken
heb ik net ongeveer de juiste hoeveelheid tijd besteed aan deze
vlinder
Richard Brautigan

THEATERSPEELPLAATS
Kom na afloop in de foyer kleuren en poppenkast spelen en ga aan de slag met Lego in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30
19:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Orkatercollectief More Dogs (Viktor De Greef, Gode Kempen, Julien Neirynck en Elias Vandenbroucke), Melvin Aroma, Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht e.a.
Muziek Orkatercollectief More Dogs (Viktor De Greef, Gode Kempen, Julien Neirynck en Elias Vandenbroucke), Melvin Aroma, Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht e.a.
Regie Judith Faas
Datum & tijd
Vr 7 apr | 19:30
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 13,50
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]