Hendrik Groen Opgewekt Naar De Eindstreep (Victor Meijer) 2

Beau Schneider, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder e.a.

Hendrik Groen - Opgewekt naar de eindstreep

Datum & tijd
Za 8 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 35,00
Incl. drankje en garderobe

Voor de laatste keer komt de geliefdste bejaarde van Nederland in het theater.

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt. Hij besluit in deze ontroerende komedie opnieuw een dagboek bij te houden om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten.
De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider en Britte Lagcher in de hoofdrol. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.
Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

Over het boek Opgewekt naar de eindstreep schreef de pers:
‘Overtuigend en ontroerend.’ NRC Handelsblad
'Vol humor en tragiek.' Algemeen Dagblad

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Beau Schneider, Britte Lagcher, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder e.a.
Regie Eddy Habbema
Website http://www.bostheaterproducties.nl/
Recensies
Theaterkrant
“allerlaatste etappes van sympathieke oude man ontroeren behoorlijk” (...) “veel te lachen” (...) “ontroerend” (...) “buitengewoon mooi” (...) “hartveroverend”
Dagbad van het Noorden
“Binnen 5 minuten ben je om” (...) “meeslepende zuiverheid” (...) “Beau Schneider voorop […]prachtig qua inlevingsvermogen, meesterlijk in zijn analyses” (...) “Britte […] geeft sterk tegenspel”(...) “krachtig en met onverzettelijk optimisme”(...) “een pakket humor”( ...) “een decor dat wazigheid schitterend verbeeldt” (...) “en er is een onvergetelijk gekke scène van Beau Schneider met Leendert de Ridder”
Noordhollands Dagblad
“Born to be wild in het bejaardenhuis” (...) “Werkelijke ontroering”( ...) “veel te lachen” (...) “Een wonderlijk hoogtepunt is […] een gezamenlijke, woeste interpretatie van de Rockhit ‘Born to be wild’ voor rollator en scootmobiel.”
Datum & tijd
Za 8 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 35,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]