121121Ploegalex

Alex Ploeg

EGO

Datum & tijd
Do 8 dec | 20:30 - 22:05
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,00
Incl. drankje en garderobe

Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg terug in de theaters! Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oh ja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

In 'EGO' zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:05
20:30 - 22:05
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
Telegraaf (????) over ‘Ego':
'In Ego bewijst hij opnieuw koning van de zelfspot te zijn. Ploeg beschikt over een innemende persoonlijkheid, speelt met overtuigingskracht en bouwt zijn voorstelling op in een fijne energie met herkenbare onderwerpen.'
NRC (???) over ‘Ego':
'Ploeg krijgt de zaal anderhalf uur aan het lachen en kan ondertussen een geweldig potje gitaarspelen.'
Trouw (????) over ‘Ego':
'Met Ego bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker en ook echt iets te melden heeft.
Volkskrant (????) over ‘Égo':
'In zijn tweede voorstelling EGO, met vaak verrassende observaties over mannelijkheid, laat hij zien dat hij gegroeid is.'
Datum & tijd
Do 8 dec | 20:30 - 22:05
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]