476 8213 Aaf Brandt Corstius Welkom Bij Mijn Zielige Jeugd LIGGEND Copyright Gijs Groenteman

Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

Datum & tijd
Za 17 sep | 20:30 - 21:40
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 17,00
Excl. drankje

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver?

Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet. Loop de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met haar en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden – van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.) Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?

Deze voorstelling is wegens de coronabeperkingen verplaatst naar dit theaterseizoen. Iedereen met oude tickets heeft nieuwe tickets ontvangen. Tip: in Mijn Vest kun je altijd je actuele tickets downloaden.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:40
20:30 - 21:40
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Aaf Brandt Corstius
Regie Kiki Jaski
Recensies
NRC
"Soloshow Aaf Brandt Corstius charmeert"(...) "Dat Brandt Corstius een begenadigd verteller is, is allang bekend. (..) Maar met Welkom bij mijn zielige jeugd bewijst ze dat ze ook op de bühne haar mannetje staat."
De Volkskrant
"Ze maakt cabaretesk theater of theatraal cabaret, en dat doet ze goed." (...) "Aaf Brandt Corstius geeft in Welkom bij mijn zielige jeugd een intiem inkijkje in een levend trauma"
Theaterkrant
"Ondanks de thematiek is de toon consequent licht: dat is een grote kwaliteit."(...) "Brandt Corstius kan bogen op een zeer innemende podiumpresentatie, ze is iemand die niet grappig doet maar grappig is ondanks zichzelf."
Datum & tijd
Za 17 sep | 20:30 - 21:40
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 17,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]