476 8213 Aaf Brandt Corstius Welkom Bij Mijn Zielige Jeugd LIGGEND Copyright Gijs Groenteman

Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

Datum & tijd
Za 17 sep | 20:30 - 21:40
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 17,00
Excl. drankje

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver?

Toen schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze je welkom bij heet. Loop met haar mee de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met Aaf en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden. Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was ze toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven?

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:40
20:30 - 21:40
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Aaf Brandt Corstius
Regie Kiki Jaski
Recensies
De Volkskrant
"Ze maakt cabaretesk theater of theatraal cabaret, en dat doet ze goed." (...) "Aaf Brandt Corstius geeft in Welkom bij mijn zielige jeugd een intiem inkijkje in een levend trauma"
NRC
"Soloshow Aaf Brandt Corstius charmeert"(...) "Dat Brandt Corstius een begenadigd verteller is, is allang bekend. (..) Maar met Welkom bij mijn zielige jeugd bewijst ze dat ze ook op de bühne haar mannetje staat."
Theaterkrant
"Ondanks de thematiek is de toon consequent licht: dat is een grote kwaliteit."(...) "Brandt Corstius kan bogen op een zeer innemende podiumpresentatie, ze is iemand die niet grappig doet maar grappig is ondanks zichzelf."
Datum & tijd
Za 17 sep | 20:30 - 21:40
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 17,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]