470 5335 Zoutmus Jungleprinter LIGGEND Copyright Hans Boddeke 1600 Site
© Hans Boddeke
© Hans Boddeke

Zoutmus

Jungleprinter

Datum & tijd
Za 12 feb | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers
Recensies
Theaterkrant
“Muzikale meesters in absurdisme” (...) “Zoutmus is meester in de absurditeit en neemt je mee op reis door de verknipte breinen van het vijftal.” (...) “Jungleprinter is een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.”
Het Parool
“Wanneer ze muziek maken vormen (…) een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.”
De Volkskrant
“Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek” (...) “Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed.” (...) “Heel veel onbestemde onzin is bij Zoutmus een vervullende, unieke theaterervaring op zich”
Datum & tijd
Za 12 feb | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]