0723 Vanwyck 1600

Zomer op het Plein

VanWyck

Datum & tijd
Za 23 jul | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Canadaplein
Prijzen

De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck oogstte al in vele landen bewondering. Haar album The Epic Tale of the Stranded Man vertelt over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is. Warme, donkere alt-folk en americana à la Natalie Merchant en Leonard Cohen.

Zomer op het Plein 2022
Tussen 24 juni en 7 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen. Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Canadaplein
Gratis
Canadaplein
Cast & info
Muziek gitaar en zang: Christien Oele / gitaar, bas, piano en zang: Reyer Zwart / drums: Rowin Tettero / (soms vergezeld door) piano en zang: Paul Bond
Recensies
Recensie Nederlands Dagblad
"Alle verwachtingen worden overtroffen. VanWyck heeft haar magnum opus gemaakt: dit is een album van internationale allure. Ze is onze vaandeldrager waar het gaat om country, americana, folk en kamerpop. Muziek beroert de ziel. Wie dat gevoel wil ervaren doet er goed aan de komende maanden een van haar theatervoorstellingen bij te wonen. Kippenvel gegarandeerd."
Recensie Trouw
‘twaalf verzorgde altfolkliedjes vol sensualiteit verstilde schoonheid en troost.’
Recensie HEAVEN
‘wat een schitterende plaat…een gevarieerd decor dat VanWycks toch al niet geringe talenten nog mooier doet uitkomen dan voorheen.’
Datum & tijd
Za 23 jul | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]