0731 Thijs Boontjes 1600

Zomer op het Plein

Thijs Boontjes / Sophie Straat

Datum & tijd
Zo 31 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen

De Nederlandse volkszangeres Sophie Straat bezingt de levens van de bakfietseigenaar, de Zuidas-werker en het net naar Amsterdam-Noord verhuisde kind.

Thijs Boontjes balanceert tussen charmante volkszanger en charismatische rockster. In Thijs Boontjes Dans- en Showorkest brengt hij doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Zomer op het Plein 2022
Tussen 24 juni en 7 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen. Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30 - 17:00
14:30 - 17:00
Canadaplein
Gratis
Canadaplein
Recensies
Over Sophie Straat
De Nederlandse volkszangeres Sophie Straat groeide eind jaren 90 op in de voormalige, maar inmiddels gegentrificeerde volksbuurt de Pijp. Tegenwoordig schrijft Straat, samen met haar compagnon Wieger, over de effecten van gentrificatie in Amsterdam. In haar liederen krijg je een kijkje in de levens van de groene bakfiets eigenaar, de Zuidas werker en het net naar Amsterdam Noord verhuisde kind. Naast haar rol als vertolker van het levenslied, is Straat kunstenaar en maakt zij sociaal geëngageerd werk.
Over Thijs Boontjes
De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.
Datum & tijd
Zo 31 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]