0624 Marjas Dooie Sterrenparade 1600

Zomer op het Plein

Marja van Katendrecht - Marja's Dooie Sterrenparade

Datum & tijd
Vr 24 jun | 20:30 - 21:45
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Waarheen, waarvoor? De melancholische én hoopvolle Marja van Katendrecht houdt herinneringen levend aan de ons ontvallen Nederlandse artiesten. Denk aan Robert Long, Rudy Carrell, Tante Leen en de Zangeres Zonder Naam. Een hartverwarmende en ontroerende dooie sterrenparade vol nummers, anekdotes, droefenis en plezier.

Zomer op het Plein 2022
Tussen 24 juni en 7 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen. Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:45
20:30 - 21:45
Canadaplein
Gratis
Canadaplein
Recensies
Over Marja van Katendrecht
Marja van Katendrecht is o.a. de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken en sinds het afgelopen theaterseizoen heeft heel Nederland haar in haar armen gesloten met Marja’s Grote Tupper Topper Show. Marja is soms een beetje eenzaam, maar altijd in voor een avontuur en haar hart staat altijd open voor andere mensen. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008.
Datum & tijd
Vr 24 jun | 20:30 - 21:45
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]