0729 Maartje En Kine 1600

Zomer op het Plein

Maartje & Kine

Datum & tijd
Vr 29 jul | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Die ontbrekende kinderwens, ontspoorde liefdes en eerste tekenen van dementie bij een van de ouders. In ‘Speelbeesten II’ brengen Maartje & Kine hun Noorse ervaringen naar het Canadaplein. Onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Als ontketende speelbeesten zingen ze het theaterdoek aan flarden.

Zomer op het Plein 2022
Tussen 24 juni en 7 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen. Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Canadaplein
Gratis
Canadaplein
Recensies
Over Speelbeesten II
Met ‘Speelbeesten II’ maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Afgelopen winter stapten ze in hun busje en reden naar Kines thuisland Noorwegen. Geïnspireerd door een sneeuwwitte wereld waar corona niet leek te bestaan, schreven ze over onderwerpen die ze tot dan toe niet aandurfden - die ontbrekende kinderwens, ontspoorde liefdes en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders. In ‘Speelbeesten II’ brengen Maartje & Kine hun Noorse ervaringen naar de Nederlandse theaters. Want als niemand op vakantie naar Noorwegen kan, dan halen zij Noorwegen wel naar Nederland. Aangejaagd en opgejut door de gelauwerde schrijver Peer Wittenbols springen deze twee multiinstrumentalisten voor de hongerige leeuwen: met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen ze bij u in de stad de bühne op. Het publiek is onderdeel van een gewaagd experiment: iedere avond zien nieuwe nummers het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en veelzijdiger. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Als ontketende ‘speelbeesten’ zullen ze het theaterdoek aan flarden zingen.
Datum & tijd
Vr 29 jul | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]