0604 Zomer In De Mare Djurre De Haan 1600

Zomer in De Mare

Picknickconcert: Djurre de Haan

Datum & tijd
Za 4 jun | 17:30 - 20:00
Locatie
De Mare (Rekerhout)
Prijzen

Volwassen nummers voor de jeugd: Djurre de Haan zet met zijn voorstelling 'Monsters en Freaks – indiepop voor beginners' een prachtige verzameling liedjes neer. Over gevoelens, onzekerheden en benijdenswaardige eigenaardigheden van mensen met een minderjarige achtergrond.
"Annie M.G. Schmidt had het gewaardeerd!" (★★★★ Trouw)

Picknickconcerten
Nieuw in De Rekerhout zijn de Picknickconcerten op zaterdagavond. Neem zelf een picknickmandje mee of schuif aan bij VERS eten en drinken en koop een heerlijk vers hapje voor een mooie prijs. Als toetje wordt een gratis voorstelling geserveerd! Vanaf 17:30 uur is de catering van VERS geopend en kun je genieten van akoestische livemuziek door Alfon Oekie. Om 19:00 begint het concert. Gratis toegang voor jong en oud. Bekijk hier het volledige programma van Zomer in De Mare en bestel hier een heerlijke picknickmand van VERS eten & drinken.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
17:30 - 20:00
17:30 - 20:00
De Mare (Rekerhout)
Gratis
De Mare (Rekerhout)
Recensies
Over Alfon Oekie
Ongedwongen, eigenzinnig en poëtisch. Een smeuïge live act met een weldadige nagloed! Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop. Alfon Oekie is ontstaan in 2011. Het collectief werd al snel een begrip in Alkmaar en een graag geziene act in de regio. De muzikale roots van de vaste leden zijn nogal divers en exotisch. Zo stookt Martijn Komen onvermoeibaar het Balkanvuur met zijn onafscheidelijke accordeon. John Eilert tovert Harmonieën met zijn gitaar en Ukelele. Ferme klappen en rake ritmes krijg je voor je oren van drummer Yoram van de Reep. En dan is er het onnavolgbare snarenwonder Bart Meeuse, die met zijn kleine mandoline en gigantische contrabas iedereen de mond snoert in zijn rake stortbuien van hoge en lage tonen Met deze topmuzikanten betovert Friso Vonder als plankenmagiër het publiek met zijn lyrische en soms opzwepende liedjes die zelden zonder boodschap zijn. Alfon Oekie heeft een eenvoudige drijfveer; zichzelf zijn, het leven vieren en harten vervullen met fijne muziek. Kortom: Een echte feelgood ervaring om je oren bij af te likken. Bezetting: Contrabas,Mandoline: Bart Meeuse, Accordeon,Zang: Martijn Komen, Drums/Percussie: Yoram van de Reep, Ukelele/Gitaar: John Eilert, Gitaar en zang; Friso Vonder
Pers over Djurre de Haan
‘Makkelijk in het gehoor liggende melodieën en een mellow geluid, met veel tinkelende akoestische gitaren en belletjes, en een onmiskenbaar indiegevoel. Als de teksten niet zouden handelen over een Monsterhuis, Twee Hondjes of Koekieloekie zou dit zo kunnen doorgaan voor een nieuwe act in de geest van Bon Iver, Sufjan Stevens of Fleet Foxes.’ (Oor, 19-09-2021) ‘Annie M.G. Schmidt had het vast gewaardeerd! Wat dit album zo sterk maakt is dat ook volwassenen ervan kunnen genieten.’ (???? Trouw, 17-09-2021) ‘Djurre’s liedjes, geschreven voor toneelvoorstellingen en kinderseries, zitten vol met zinnetjes die – en dat weet ik nu al – op precies het goede moment zullen worden gezongen. Ik hoorde er talloze voorbijkomen.’ (Nico Dijkshoorn)
Datum & tijd
Za 4 jun | 17:30 - 20:00
Locatie
De Mare (Rekerhout)
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]