0618 Zomer In De Mare 4Beat 1600

Zomer in De Mare

Picknickconcert: 4Beat

Datum & tijd
Za 18 jun | 17:30 - 20:00
Locatie
De Mare (Rekerhout)
Prijzen

Drummen, tikken, klappen, trommelen, zingen, fluiten, trappelen, neuriën, stampen … kortom: KNALLEN! In landen over de hele wereld hebben ritme en trommels een magische, bijna bovennatuurlijke toverkracht. De 4Beat-percussionisten knallen als ware superheroes een energieke, ritmische en opzwepende jeugdvoorstelling uit hun mouw.

Picknickconcerten
Nieuw in De Rekerhout zijn de Picknickconcerten op zaterdagavond. Neem zelf een picknickmandje mee of schuif aan bij VERS eten en drinken en koop een heerlijk vers hapje voor een mooie prijs. Als toetje wordt een gratis voorstelling geserveerd! Vanaf 17:30 uur is de catering van VERS geopend en kun je genieten van akoestische livemuziek door Alfon Oekie. Om 19:00 begint het concert. Gratis toegang voor jong en oud. Bekijk hier het volledige programma van Zomer in De Mare en bestel hier een heerlijke picknickmand van VERS eten & drinken.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
17:30 - 20:00
17:30 - 20:00
De Mare (Rekerhout)
Gratis
De Mare (Rekerhout)
Recensies
Over 4Beat
Na drie uiterst succesvolle en swingende programma’s komen de onvermoeibare drummers van 4Beat weer terug met een nieuwe spetterende voorstelling! De vier Drum Super Heroes van 4Beat laten in deze energieke voorstelling het jeugdige publiek kennis maken met de superkracht van trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de speciaal voor deze voorstelling geproduceerde sounds van de DJ, zang en dans. Een opzwepende show waarin dit keer niet veel gepraat wordt, maar waarin de drie percussionisten en de DJ het publiek alle hoeken van het theater laten zien. Maar de show is meer dan trommels alleen. Drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de sounds van de DJ en zang. De 4Beat musici Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar Drums United gespeeld. Afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en heeft ze als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt zij backing vocals bij Trijntje Oosterhuis. Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije. Sinds 2006 geeft hij les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam . Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld getoerd heeft. Vernon Chatlein (Curaçao) is percussionist met een achtergrond in Afro-Cubaanse, Latijns-Amerikaanse muziek en jazz. Hij studeerde twee jaar aan het conservatorium in Havana, Cuba en ontving de "Stichting Jazz Talent Award". Vernon heeft opgetreden met artiesten als Tania Kross (Curaçao), Izaline Calister (Curaçao) en Kuenta i Tambú (NL). DJ Charlie den Hertog (Nederland) Charlie den Hertog is afgestudeerd als sound producer/rapper aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Daarnaast heeft hij de opleiding ‘Sound Education’ in Utrecht afgerond. Als Dj en producer werkte hij naast 4Beat met uiteenlopende acts en producties.
Over Alfon Oekie
Ongedwongen, eigenzinnig en poëtisch. Een smeuïge live act met een weldadige nagloed! Alfon Oekie brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop. Alfon Oekie is ontstaan in 2011. Het collectief werd al snel een begrip in Alkmaar en een graag geziene act in de regio. De muzikale roots van de vaste leden zijn nogal divers en exotisch. Zo stookt Martijn Komen onvermoeibaar het Balkanvuur met zijn onafscheidelijke accordeon. John Eilert tovert Harmonieën met zijn gitaar en Ukelele. Ferme klappen en rake ritmes krijg je voor je oren van drummer Yoram van de Reep. En dan is er het onnavolgbare snarenwonder Bart Meeuse, die met zijn kleine mandoline en gigantische contrabas iedereen de mond snoert in zijn rake stortbuien van hoge en lage tonen Met deze topmuzikanten betovert Friso Vonder als plankenmagiër het publiek met zijn lyrische en soms opzwepende liedjes die zelden zonder boodschap zijn. Alfon Oekie heeft een eenvoudige drijfveer; zichzelf zijn, het leven vieren en harten vervullen met fijne muziek. Kortom: Een echte feelgood ervaring om je oren bij af te likken. Bezetting: Contrabas,Mandoline: Bart Meeuse, Accordeon,Zang: Martijn Komen, Drums/Percussie: Yoram van de Reep, Ukelele/Gitaar: John Eilert, Gitaar en zang; Friso Vonder
Datum & tijd
Za 18 jun | 17:30 - 20:00
Locatie
De Mare (Rekerhout)
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]