Yentl En De Boer 101221 Fotografie Annevanzantwijk& Basdebrouwerbewerkingjurjenvan Loon 1600 Site

Yentl en de Boer

De Kampvuursessies

Datum & tijd
Vr 10 dec | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,50
Incl. drankje en garderobe

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater he en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

Yentl en de Boer zijn er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes.

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend) en werden ze genomineerd voor het nummer Stop de Tijd. De afgelopen twee theaterseizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun bejubelde voorstelling Magie en brachten ze hun derde album Morph uit.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Yentl Schieman en Christine de Boer
Muziek Remco Sietsema en Laurens Joensen
Recensies
De pers over Yentl en de Boer in Concert (2017)
"Yentl en de Boer lijken onuitputtelijke liedjesmakers, wier werk in deze concerttour des te meer muzikale glans krijgt… - NRC (****) "hun materiaal is altijd onderscheidend en bijzonder…" - Dagblad van het Noorden (****) "de dames spatten van het podium"(Het Parool (****)
Datum & tijd
Vr 10 dec | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]