Makiko Ito 1600 Site 270322

Wonderland Collectief / Makiko Ito

Wonderland (1+)

Datum & tijd
Zo 27 mrt | 10:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Kind (t/m 12 jr) € 10,00
Regulier € 10,00
Excl. drankje

Een unieke dans die ter plekke ontstaat samen met het publiek. Elke keer weer een ander verhaal speciaal voor kinderen en hun ouders. Wonderland Collectief is een groep van dansers en musici die interactieve voorstellingen maakt voor kinderen van alle leeftijden met speciale improvisatietechnieken.

Een avontuur is een spannende en ongewone ervaring. In Wonderland nemen de dansers en musici van Wonderland je mee op een spannend avontuur. Wonderland is een groep internationale dansers en musici, die met speciale improvisatietechnieken interactieve voorstellingen maakt. De voorstellingen van Wonderland zijn al geschikt voor de allerkleinsten.

Speciaal project voor doven en slechthorende kinderen (samenwerken met 2 Turven Hoog productie en NSDSK).

Wonderland Collectief nodigen kinderen uit om actief deel te nemen op het podium en om op theatraal avontuur te gaan. Met speciale improvisatie-technieken prikkelen ze spelenderwijs de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen. Zo ontstaat een unieke voorstelling die eerst voor, maar al gauw samen het publiek wordt gespeeld.

Na afloop van de voorstelling spelen Wonderland Collectief samen met de kinderen: ze mogen het instrument aanraken en bespelen en Makiko doet dansspelletjes met de kinderen. Wonderland is een bijzondere ervaring voor zowel volwassenen als de kinderen. Het Wonderland Collectief heeft veel ervaring op theaters en festivals en ook scholen en kinderdagverblijven.

Makiko Ito: “Met de Wonderland performances focussen we op de creativiteit van kinderen ipv het kind als passieve consument zoals bij ‘normale’ voorstellingen.”


We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
10:00
10:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
11:30
11:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Manuela Tessi, Sylvain Meret, Katerina Dietzová en Bryan Atmopawiro
Muziek Kristján Mattinsson, Ada Rave, Nina Hitz en Marcos Baggiani
Regie Makiko Ito
Datum & tijd
Zo 27 mrt | 10:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Kind (t/m 12 jr) € 10,00
Regulier € 10,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]