Waylon 2 1600

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

Datum & tijd
Vr 25 mrt | 20:15 - 22:35
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 41,50
Incl. drankje en garderobe

Muzikaal en persoonlijk verhaal over Waylon’s grote liefde voor de country.

In het theaterconcert My Heroes Have Always Been Cowboys vertelt Waylon, begeleid door een zevenkoppige band, over zijn grote liefde voor de country. Als achtjarig jochie mag hij met zijn ouders mee naar een country-avond, waar de West Virginian Railroad Band speelt. Hij mag zelfs een klein stukje mee drummen.

Het is het begin van een muzikale reis die voert naar Nashville, waar Waylon zijn grote held Waylon Jennings ontmoet. Als die in 2002 overlijdt, keert Waylon terug naar Nederland. Hij maakt een nieuwe start bij het tv-programma ‘Holland’s Got Talent’, krijgt als eerste Nederlandse artiest een contract bij Motown, keert met de Common Linnets terug naar zijn roots en vindt rust in het vaderschap. Beleef samen met Waylon de soundtrack van zijn persoonlijke, muzikale verhaal.
Lees hier een interview met Waylon in het NRC
Lees hier een recensie van de CD 'Human' in Trouw

Staat het concert op uitverkocht en wil je je op de wachtlijst plaatsen? Stuur dan een mailtje naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Deze voorstelling is wegens de coronabeperkingen verplaatst naar dit theaterseizoen. Iedereen met oude tickets heeft nieuwe tickets ontvangen. Tip: in Mijn Vest kun je altijd je actuele tickets downloaden.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:35
20:15 - 22:35
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Vr 25 mrt | 20:15 - 22:35
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 41,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]