PR Foto V&K Hou Dat Vast 21 22 © Carli Hermès 1600

Veldhuis & Kemper

Hou dat vast

Datum & tijd
Di 8 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 28,00
Incl. drankje en garderobe

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer.

Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!


We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
Algemeen Dagblad ***** over ‘Geloof ons nou maar’:
“Prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor. (…) Het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan. (…) Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.”
Datum & tijd
Di 8 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 28,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]