Banner Try Out Cafe 1600 Site

Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Datum & tijd
Zo 27 feb | 16:00 - 18:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 12,00
Incl. drankje en garderobe

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café- chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel met de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Kim Schuddeboom
Saeed Said Siyad
Luuk Ransijn
Fieke Opdam
Presentatie: Nina de la Croix

Kim Schuddeboom
Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) is de jongste aanwinst van De Keet. Kim is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. Dit jaar speelt ze ook dubbelprogramma's met bijvoorbeeld Henry van Loon. In 2022 start Kim met het maken van haar allereerste avondvullende voorstelling.

Saeed Said Siyad
De eerste Somalische -Nederlandse cabaretier. 34 Jaar, geboren in een tent in de savana van Somalie, waar hij 7 jaar lang kamelen - en geitenhoeder was. Als vluchteling legde hij 6000 kilometer afgelegd om de Nederlandse theaters te bestormen. En nu deelt die zijn prachtige gebeurtenissen op stage!

Luuk Ransijn
De Alkmaarse Luuk Ransijn is 21 jaar, stond o.a in het voorprogramma van Sara Kroos en won de Publieksprijs van het Griffioen de Stoep Cabaret Festival 2021. Luuk ontwikkelde een eigen stijl van zelfgeschreven liedjes en conferences waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Hij is scherpzinnig en zachtmoedig en schroomt het persoonlijke niet. Hij keert zichzelf binnenstebuiten en wisselt dat af met een maatschappijkritische blik. Luuk speelt momenteel met zijn programma ‘Stortvloed’ op meerdere plekken door het land.

Fieke Opdam
Fieke haalde op 18-jarige leeftijd de krantenkoppen als 'de jongste non van Nederland' en wisselde haar rode scooter in voor een 8,5 jaar durend leven als Zuster Luca. In 2020 studeerde ze af aan de Koningstheateracademie te 's Hertogenbosch waar zij de hoogst haalbare onderscheiding behaalde voor haar voorstelling Présence. Ze was halve finalist bij het gerenommeerde festival Camaretten en schreef een boek over haar dynamische levensverhaal.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
16:00 - 18:00
16:00 - 18:00
Plein Zaal
Plein Zaal
Datum & tijd
Zo 27 feb | 16:00 - 18:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 12,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]