Banner Try Out Cafe 1600 Site

Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent! (Nationaal Theaterweekend)

Datum & tijd
Zo 30 jan | 13:00 - 15:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café- chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel met de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Luuk van der Vaart
Beth en Flo
Farida Laan
Ramon Chatrer
Presentatie: Yvonne van den Eerenbeemt

Luuk van der Vaart
Luuk van der Vaart studeerde Theaterwetenschap en won in 2017 de Publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Luuk gaat op en af, en doet écht zijn best. = Meer niet.
Luuk is wnnaar van de jury - en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2020.

Beth & Flo
Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten moeten kapot. Ze willen eruit! Veel liever gaan ze apenkooien, snoep scheppen en liefdesliedjes zingen. Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Ze willen op avontuur!

Farida Laan
Farida Laan was kort danser en lang kunstenaar. Totdat het statische karakter van papier en canvas, de beslotenheid van haar atelier, en haar stille kunstenaarschap haar danig de keel uithingen. Ze zegde haar atelier op, gooide schilderijen weg. Nu brengt ze haar absurdistisch universum op het podium. Het theater is hervonden, de verbeelding belichaamd. Farida speelt de voorstelling 'De Assistent; Een zenuwdokter heeft een obsessie voor dameslaarsjes. Zijn buurvrouw huldigt het principe dat pokdaligheid het beste uitkomt boven een zijden overhemd. Maar zij spelen geen rol in De Assistent. Wel een wetenschapster die de gevoeligheid van brandwerende broeken bestudeert. Konijnen, hoefdieren, regenjassen, gootsteenontstopper, slappe handjes, dansjes en nietigheid. Taal, lust en verbeelding. En Dolly Parton.

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend: een weekend om niet te missen! Van 28 t/m 30 januari 2022 ademt heel Nederland theater. Ook bij TAQA Theater De Vest kun je dit weekend terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
08:30 - 16:00
08:30 - 16:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
13:00 - 15:00
13:00 - 15:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
13:00 - 15:00
13:00 - 15:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Datum & tijd
Zo 30 jan | 13:00 - 15:00
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]