Top 2000 Live Alive And Kicking 1600 Site 290122

Top 2000 Live

Alive and Kicking (Nationaal Theaterweekend)

Datum & tijd
Za 29 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje

'Never change a winning team' is het motto van Top 2000 Live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering. Daar zijn we wel aan toe! Na de zegetocht van vorige seizoenen gaan de zangers, zangeres en muzikanten van Top 2000 Live de uitdaging aan, om met dezelfde ingrediënten een nog smakelijker muzikale taart te bakken. Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, was het recept.

Vanzelfsprekend is ook de samenstelling ongewijzigd met ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste), zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven. En natuurlijk doen ze de boodschappen weer bij de Top 2000. Is er dan niets nieuws? Natuurlijk. De ruim 50 hits die ze dit jaar zullen spelen! Maak de stem vast los, de borst maar nat en bereid je voor op een heerlijke avond Top 2000 Alive and Kicking.

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend: een weekend om niet te missen! Van 28 t/m 30 januari 2022 ademt heel Nederland theater. Ook bij TAQA Theater De Vest kun je dit weekend terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Tjindjara, William Kersten, Bas de Groot en band
Muziek Muzikale leiding: Jack van de Ven
Regie Monira McIntosh
Datum & tijd
Za 29 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]