Kik Tim Knol & Blue Grass Boogiemen Lost & Found III © Melle Boersma (Liggend) 1600 Site 270522
© Melle Boersma
© Melle Boersma

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Lost & Found III

Datum & tijd
Vr 27 mei | 20:30 - 22:05
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe

Tim Knol duikt in de rijke historie van bluegrass en country

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Nederland maakte kennis met hem en was gelijk overtuigd van zijn talent. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Met 'Lost & Found III' duikt hij samen met zijn vrienden van de met prijzen overladen Blue Grass Boogiemen in de rijke historie van bluegrass en countrymuziek, waarbij onder meer de rafelrandjes onder de loep genomen worden. Muziek van en anekdotes over flamboyante vertolkers als Jimmy Martin ('The King of Bluegrass') en Bill Monroe ('The Father of Bluegrass'), maar ook werk van hun meest recente album Happy Hour dat uitsluitend lovende recensies kreeg, komen aan bod.

“Fris, doorleefd, opzwepend en authentiek. Ga ze ook vooral live zien.” (Algemeen Dagblad)

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:05
20:30 - 22:05
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
Algemeen Dagblad over de cd ‘Happy Hour’:
“De combinatie van Knols heerlijke knauwstem met de soms opzwepende, soms melancholieke, meerstemmige Amerikaanse plattelandsmuziek is even logisch als briljant. De songs op ‘Happy Hour’ klinken fris, doorleefd, opzwepend en authentiek. Ga ze ook vooral live zien.”
de Volkskrant over de cd ‘Happy Hour’:
“Nederlanders die diepgewortelde Amerikaanse genres spelen; dan ben je geneigd je hart uit voorzorg vast te houden. Weinig is erger dan americana die naar spruitjes ruikt. Gelukkig bestaan er artiesten als Tim Knol en de virtuoze bluegrassgroep Blue Grass Boogiemen. Wie ze samen zag optreden, weet het al: die kunnen het dus wél, en niet zo’n beetje ook. ‘Happy Hour’ geeft daar nogmaals blijk van.”
Datum & tijd
Vr 27 mei | 20:30 - 22:05
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]