Tim Fransen Fotograaf CORNE VAN DER STELT Vierkant 1600 Site 051121

Tim Fransen

De mens en ik

Datum & tijd
Vr 5 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,00
Incl. drankje en garderobe

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden en de dickpic. De uitvinder van vaccins én van complottheorieën. Van beschaving en van de waterstofbom.
Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Maar hoe zit het nou precies met die wijsheid? Op komische wijze maakt Tim Fransen ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen ­– als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: "Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier." Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Tim, T-Meister, Timbalicious, Timtation zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.


We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Regie Daniël Samkalden
Datum & tijd
Vr 5 nov | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]