RIOT Theater Rotterdam Alida Dors C Bowie Verschuuren 1600
@ Bowie Verschuuren

Theater Rotterdam/Alida Dors

R.I.O.T. (Nationaal Theaterweekend)

Datum & tijd
Vr 28 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje

‘My rage burns in my psyche with an intensity that creates clarity. It is a constructive healing rage.’ – bell hooks

In R.I.O.T. maakt Alida Dors de onrust van de wereld voelbaar. In een aaneenschakeling van dans, film, spoken word en livemuziek onderzoekt zij de mechanismen van een opstand. Ontwrichting en hoop. Destructieve én transformatieve woede. De stem van de eenling, de kracht van de groep. Sisterhood en broederschap in tijden van toenemende polarisatie. Alida Dors is choreograaf, theatermaker en artistiek directeur van Theater Rotterdam. Haar werk is eclectisch en interdisciplinair, met hiphop als basis. Terugkerende elementen zijn de liefde voor formaties en het luisteren naar de inner beat.

Theaterkrant over Or Die Trying: “Een sterke, inspirerende voorstelling, over een strijd die niet gevoerd moet worden uit wanhoop en agressie, maar uit liefde.”

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend: een weekend om niet te missen! Van 28 t/m 30 januari 2022 ademt heel Nederland theater. Ook bij TAQA Theater De Vest kun je dit weekend terecht voor mooie, grappige én indrukwekkende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Liza Panjoel, Fiona Dekkers, Cheroney Pelupessy, Jason Winter, Xander van den Corput en Perry Gits
Datum & tijd
Vr 28 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 10,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]