The Best Of Britain The Fifth Jubileumtournee Foto 4 (C) Harrie Muis 1600 Site 240322

The Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Datum & tijd
Do 24 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe

Met de beste Radio 2 Top 2000 hits!

Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt u deze avond een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits.
Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers, Brenda Bee en hun 5-koppige band
Datum & tijd
Do 24 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]