SAK 2610 Mirsa Adami © Ronald Frederick (1)
© Ronald Frederick

Stichting Alkmaarse Kamermuziek

Ingeborg Bröcheler, alt en Mirsa Adami, piano

Datum & tijd

De internationaal furore makende Nederlandse alt Ingeborg Bröcheler en de van oorsprong Albanese pianiste Mirsa Adami bieden een droomrecital voor de liefhebbers van de betere vocale muziek. Via Glucks Che faro senza Euridice en de even aanstekelijke als hondsmoeilijke aria’s van Tancredi uit Rossini’s gelijknamige opera, gaat de tocht naar de broeierige laatromantiek van Mahler en de even aandoenlijke als humoristische en zelden in Nederland uitgevoerde visie van Benjamin Britten op het fenomeen wiegeliedje. Een programma waarbij de stem van Ingeborg Bröcheler, die haar leven ooit begon als bestuurskundige en criminoloog, volledig tot zijn recht komt en de charme van de lage vrouwenstem uit elke noot spreekt.

Op het programma staan liederen van Christoph Wilibald von Gluck, Gioachino Rossini, Gustav Mahler en Benjamin Britten.

Kaarten
Donateur worden kost € 100 per seizoen (u heeft recht van toegang tot de concerten). Losse kaarten zijn via de website van de Stichting Alkmaarse Kamermuziek te verkrijgen à € 22,50. Leerlingen van muziekscholen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Datum & tijd
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]