SAK 301121

Stichting Alkmaarse Kamermuziek

Arno Bornkamp, Little Big Horn

Datum & tijd
Di 30 nov | 20:15 - 22:15
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Incl. garderobe

'Little Big Horn' is een concert, maar ook een documentaire, een verslag, een kennismaking. Beelden, geluiden, interviews en opgenomen muziek vormen samen met de live-uitvoering een ongewone, intense introductie in de achtergronden en de wonderbaarlijke, vaak harde praktijk van het muziekmaken. Meestersaxofonist Arno Bornkamp wil de toehoorder nauw betrekken bij wat het voor hem betekent om de baritonsax te bespelen, en voor componisten om ervoor te schrijven. Met 'Little Big Horn' werpen Bornkamp en zijn mede-ontwerper en voormalig saxofooncollega Andre Arends een heel eigen licht op de positie van de uitvoerend musicus in deze digitale tijd.

Composities: o.m. KatharinaThompson,  Andre Arends,  Jacob ter Veldhuis, Branford Marsalis 
Regie: AndreArends 
Video: Anne-Marie Verlooy 
Interviews: Lex Bohlmeijer

Kaarten
Donateur worden kost € 100 per seizoen (u heeft recht van toegang tot de concerten). Losse kaarten zijn aan de zaal te verkrijgen zodra er voor volledige zalen gespeeld mag worden, deze kosten € 20. Leerlingen van muziekscholen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:15
20:15 - 22:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Di 30 nov | 20:15 - 22:15
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Incl. garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]