Släpstick%20 %20The%20Roaring%20Twenties%20(C)%20Corné%20Van%20Der%20Stelt 1600 Site 180622
© Corne van der Steit
© Corne van der Steit

Släpstick

The Roaring Twenties

Datum & tijd
Za 18 jun | 20:15 - 21:45
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 27,50
Incl. drankje en garderobe

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.
Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!
Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…
En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?
Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!
Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).
Language no problem.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 21:45
20:15 - 21:45
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman
Recensies
NRC
"The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie"(...) Het vijftal van Släpstick brengt een schitterende ode aan de grootheden van de stomme film. In The Roaring Twenties bewijzen ze dat slapstick geenszins voorspelbaar hoeft te zijn.
Algemeen Dagblad
"Släpstick biedt vermaak op wereldniveau"
Theaterkrant
"Een heerlijk opzwepend, musicalesk jubileumfeest"
Datum & tijd
Za 18 jun | 20:15 - 21:45
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 27,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]