Prbeeldrockmebaby Fotocreditbowieverschuuren
© Bowie Verschuuren

Servaes Nelissen | Feikes Huis

Rock Me Baby

Datum & tijd
Vr 25 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Tragikomische rockumentary over Nederpopgroep The Promise met live muziek, live projecties en live poppenspel.

Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar. Ter voorbereiding op hun Back and Forward Tour sluit de groep zich op in de studio. Door oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken dreigt er al snel een crisis. Hoe goed zijn hun oude nummers eigenlijk? En zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers op moeten gaan spelen begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen.

Rock me Baby is een nieuwe voorstelling van Servaes Nelissen en Feikes Huis na de succesvolle producties Popje, hou je muil (2016) en Beefteefjes (2019, genomineerd voor de VSCD Mimeprijs).

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 20 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 45 en voor 10 voorstellingen slechts € 80 (dus € 9 of € 8 per voorstelling, inclusief een drankje). Bij het bestellen voor deze voorstelling kun je kiezen voor één van de Vers van De Vest pakketten.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Van en door: René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam. Vormgeving: Servaes Nelissen. Dramaturgie: Pol Eggermont
Muziek Vincent van Warmerdam en Kees van der Vooren
Regie Eindregie: Marijn van der Jagt
Datum & tijd
Vr 25 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]