Scapino The Square JPG 1600

Scapino Ballet Rotterdam

The Square 2

Datum & tijd
Do 12 mei | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,50
Incl. drankje en garderobe

Het toneel als ontmoetingsplek. Dat is het uitgangspunt van The Square, een nieuwe reeks voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam, gemaakt door opkomend talent. In deze tweede editie gaat een internationaal gezelschap van jonge dansmakers en een ervaren muzikant samen op avontuur. Mario Bermudez Gil (Spanje) haalt zijn inspiratie uit verschillende culturen en rituelen, Antonin Comestaz (Frankrijk) maakt speelse stukken met zijn absurd komische kijk op het leven en Gong XingXing (China) wordt met haar theatrale dans in eigen land als grote belofte gezien.

De basis voor The Square2 wordt gelegd door de muziek van Richard van Kruysdijk. Van minimalistisch tot stuwend, met een arsenaal aan elektronica maakt hij collages met elementen uit de dance en ambient. In The Square2 bouwt hij zo samen met de dansers en choreografen intuïtieve klankwerelden die de dans voortstuwen.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Gemaakt door: Mario Bermúdez Gil, Antonin Comestaz, Gong XingXing en Richard van Kruysdijk | Concept: Ed Wubbe
Datum & tijd
Do 12 mei | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 26,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]