Ricky Risolles Hoofdfoto © Barbara Lodewijks Fotografie Liggend 1600 Site 071221
© Barbara Lodewijks

Ricky Risolles ft. Tante Lien

Ya, dat is iets Indisch... (Dinsdagmatinee)

Datum & tijd
Di 7 dec | 14:00 - 15:55
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

De nummer één Indoshow van dit moment.

Bent u theaterliefhebber maar gaat u ’s avonds liever niet meer op pad? Ook in het theaterseizoen 2021-2022 heeft TAQA Theater De Vest weer voorstellingen in de Kleine Zaal geprogrammeerd op de dinsdagmiddagen. De Dinsdag Matinees zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie trouwe theaterbezoekers en sluiten aan bij het programma 'Dag en Dauw' van Artiance.

De voorstellingen zijn ook te bezoeken met Stichting Vier het Leven; in dat geval wordt uw toegangskaartje gereserveerd en wordt u opgehaald en thuisgebracht. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.
Klik hier voor alle informatie over deze serie: https://theaterdevest.nl/bij-uw-bezoek/dinsdag-matinees/

Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.

Ricky omschrijft zichzelf als een nobele, aardige, keigave, adembenemende, lieve, sensationele, enerverende, krachtige, aantrekkelijke, lekkere, intelligente én bescheiden Indo. Door middel van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) zelf, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over ’Ya, dat is iets Indisch…’. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De muzikanten zorgen ervoor dat tevens muziekliefhebbers aan hun trekken komen met onder andere een medley van The Everly Brothers.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:00 - 15:55
14:00 - 15:55
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Jaro Wolff | Wieteke van Dort | Laurens van Wessel | Guus Paat | Pim Fuchs
Muziek Jaro Wolff en Laurens van Wessel
Recensies
Quote(s) uit recensie(s)
“Ricky en Wieteke trekken volle zalen met deze show die voor het publiek een feest van herkenning is” – Leo Blokhuis (programmamaker) in Achter de Dijken (KRO-NCRV) “Een show als deze laat zien dat de Indische identiteit belangrijk is voor veel mensen” – Ernst Jansz (muzikant) in Achter de Dijken (KRO-NCRV) “Een podiumbeest van de bovenste Indoplank” - Marion Bloem (schrijfster) “Tante Lien bezorgt het publiek rode oortjes” - Privé (weekblad) “Ricky laat je krippoet lachen in een bombardement van Indische eigenaardigheden en gewoonten met een flinke dosis humor en zelfspot. Als je in de spiegel durft te kijken mag je deze show niet missen!” – Hetty Naaijkens – Retel Helmrich (documentairemaakster)
Datum & tijd
Di 7 dec | 14:00 - 15:55
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]