Beeldmerk TITANIC Hrrgb

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers e.v.a.

TITANIC de musical

Datum & tijd
Do 2 jun | 20:15 - 22:45
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Stipkaart € 31,10
Regulier € 59,50
Incl. drankje en garderobe

Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie.

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt naar De Vest. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

Strijd met het water
10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.
Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In de prijzen
In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:45
20:15 - 22:45
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15 - 22:45
20:15 - 22:45
Grote Zaal
Grote Zaal
20:15 - 22:45
20:15 - 22:45
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel René van Kooten | Richard Spijkers | Mariska van Kolck | Dennis Willekens | Wieneke Remmers, Marijn Brouwers e.v.a. | script: Peter Stone | m.m.v. liveorkest
Muziek Maury Yeston
Regie Paul van Ewijk
Vertaling Daniël Cohen
Datum & tijd
Do 2 jun | 20:15 - 22:45
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Stipkaart € 31,10
Regulier € 59,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]