Recirquel My Land C Tamas Rethey Prikkel 1600 Site 300322
© Tamas Rethey
© Tamas Rethey

Recirquel Company Budapest

My Land

Datum & tijd
Wo 30 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 30,00
Incl. drankje en garderobe

Dé grote hit van het Fringe Festival Edinburgh.

Met de nieuwe productie ‘My Land’ brengt het gezelschap Recirquel Company Budapest onder artistieke leiding van Bence Vagi, na de prachtige voorstelling ‘Nuit de Paris’ opnieuw een fantastische voorstelling naar ons land.
De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling een geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus.

In één van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen bewegen de artiesten over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziekstukken uit de Oekraïne verrijken het verhaal over wie de baas is over het land.

‘My Land’ is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de techniek van de circusartiesten en de samensmelting met dans, muziek en theater. Hierdoor is een unieke en eigentijdse Oost-Centraal Europese stijl ontstaan.

Tijdens het Schotse Edinburgh Fringe Festival in 2018 en 2019 was ‘My Land’ dé hit van het festival met louter uitverkochte voorstellingen en ontving de show uitsluitend vijf-sterren recensies (o.a. The Scotsman, Voice Magazine, Edinburgh Reporter).


We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel artistieke leiding: Bence Vagi
Recensies
Voice Magazine *****
“You will find yourself staring in awe at the beauty of the piece. Connect with the land, connect with the characters and go see this show.”
Review *****
“A beautiful piece of contemporary circus theatre that is both visually stunning and packed with flawless acrobatic feats.”
Theaterkrant
Cultura Nova afficheert zichzelf als internationaal beeldend theaterfestival en de circus-dansvoorstelling My Land van het Hongaarse Recirquel zit dan ook vol met dit soort pakkende beelden. De zeven performers die choreograaf Bence Vági bij elkaar brengt weten in soms onverwachte constellaties technisch mooie toeren uit te halen
The Scotsman *****
“A torrent of strength, bravery and precision.”
Datum & tijd
Wo 30 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 30,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]